Увага, зміна особових рахунків ОКВП «Дніпро-Кіровоград»

  • 819

Фото без опису

З 15 квітня 2021 року усім особовим рахункам споживачів ОКВП «Дніпро-Кіровоград» категорії «населення» буде присвоєно новий семизначний номер.

Підприємство проводить заходи із впорядкування особових рахунків абонентів для уникнення їх дублювання. Наприклад, виникали ситуації, коли кілька споживачів мали однакові особові рахунки, але проживали у різних містах, тож банківські системи могла їх плутати. Тож тепер перед особовим рахунком стоятиме цифра – ідентифікатор міста. Решта цифр залишиться такою ж, зникнуть лише «зайві» нулі.

Відтак, всі банки-партнери з 15 квітня повинні приймати оплату за новими рахунками. У підприємстві радять звертати увагу на правильність реквізитів перед здійсненням платежів та внести зміни в шаблони для оплати через онлайн-банкінг або термінали самообслуговування. Однак якщо оплата була проведена із зазначенням старого особового рахунку – хвилюватися не варто. Ще деякий час платежі будуть зараховуватись на особові рахунки і за старими, і за новими номерами рахунків.