На підтримку всеукраїнського місячника «За чисте довкілля» у громаді провели День благоустрою

  • 1001

Фото без опису

Несприятливі погодні умови внесли зміни до проведення 17 квітня Дня благоустрою в Приютівській територіальній громаді. У деяких населених пунктах заходи з прибирання були перенесені. Втім, на більшості ділянок заплановані заходи все ж відбулися.

Відомо, що основна мета акції — змінити ставлення людей до поліпшення навколишнього середовища та санітарного стану територій. Так, під час суботника комунальники разом із працівниками комунальних установ, представниками громадськості та структурних підрозділів селищної ради долучилися до цієї гарної справи.

Зокрема, керівництво та працівники селищної ради прибирали сміття у парковій зоні, розташованій вздовж проспекту Дружби у селищі Приютівка. Також активну роботу з проведення благоустрою провели в старостинських округах, за що хочеться подякувати старостам та їхнім підлеглим.

Також хочемо подякувати працівникам комунального підприємства «Водолій», які допомагали вивозити зібране сміття та щодня працюють не покладаючи рук, аби територія громади була чистою і привабливою. 

Велику вдячність селищна рада висловлює окремим підприємцям та підприємствам, які долучилися до такої гарної справи. Окремо відзначимо представників сфери освіти, медицини та культури, які активно та творчо й цього разу підійшли до наведення ладу в рідних селах. Ці небайдужі люди збирали сміття вздовж доріг, прибирали територію біля своїх закладів, упорядковували клумби, білили дерева, паркани, бордюри та зупинки громадського транспорту, прибирали місця поховань воїнів та пам'ятні знаки загиблим захисникам.

За їх же словами, день пройшов плідно та в гарному настрої! Дана робота триватиме й надалі. Учасники висловили подяку керівництву селищної ради за надані вапно та необхідний інвентар.