Надання матеріальної допомоги, тарифи на воду та відзначення ювілейних дат: відбулося чергове засідання виконавчого комітету

  • 722

Фото без опису

Вчора, 21 квітня, розглянувши заяви жителів с. Косівка та смт Приютівка, виконавчий комітет Приютівської селищної ради вирішив надати матеріальну допомогу чотирьом хворим на підставі довідок КНП «Олександрійська центральна районна лікарня», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Олександрійської міської ради», КНП «Обласний клінічний онкологічний центр Кіровоградської обласної ради», КП «Центральна міська лікарня м. Олександрії» Олександрійської міської ради.

З метою відзначення ювілейних дат осіб, відповідальним особам доручено привітати жительку смт Приютівка з поважною датою. Для відзначення 95-річного ювілею затверджено кошторис витрат для надання їй матеріальної допомоги, що буде перерахована на рахунок АТ «Укрпошта».

Керуючись затвердженим перспективним планом формування територій громад, виконавчий комітет виключив із черги на отримання соціального житла мешканців Головківського та Ізмайлівського старостинських округів. Відзначимо, що виключені справи громадян із черги, згідно акту передадуть до управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Олександрійської міської ради. Поряд із цим, формуватиметься та затверджуватиметься облік осіб, шляхом об’єднання поданих даних з книг обліку даних осіб Приютівської селищної, Андріївського, Войнівського, Косівського, Костянтинівського, Новоселівського, Недогарського, Лікарівського, Протопопівського старостинських округів.

Розглянувши лист та заяву директора КП «Водолій» від 12 квітня 2021 року, щодо встановлення тарифу на централізоване водопостачання добутої води на території смт Приютівка, виконавчий комітет вирішив ввести в дію з 01.05.2021 року тариф на послуги для усіх груп споживачів:

- для населення — 38,00 грн/1м3 з ПДВ;

- для бюджетних організацій — 38,00 грн/1м3 з ПДВ;

- для інших споживачів — 38,00 грн/1м3 з ПДВ.

Поряд із цим, члени виконавчого комітету розглянули питання щодо надання статусу дітей, позбавлених батьківського піклування малолітнім, надання погодження кронування дерев на території Лікарівського ЗЗСО І-ІІ ст. – ЗДО та ін. Зокрема, затвердили план проведення заходів з нагоди відзначення Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, Дня пам'яті та примирення, 76-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.