Для обміну досвідом у Приютівську громаду завітали освітяни Онуфріївської ТГ

  • 817

Фото без опису

21 квітня з дружнім візитом до Войнівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Приютівської селищної ради завітали начальник відділу освіти Онуфріївської селищної ради, директор Павліського ЗДО «Оленка», директор та практичний психолог ЗЗСО «Онуфріївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

Зустріч відбулася з метою ознайомлення з досвідом створення та функціонування ресурсної кімнати, а також формами роботи з інклюзивної освіти. Присутні змогли себе відчути на місці дітей, емоційно розвантажитися.

Освітяни Онуфріївської ТГ зазначили, що зустріч пройшла у теплій, дружній атмосфері та сприяла покращенню взаємозв’язків між освітянами громад: «Щиро дякуємо директору КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» Світлані Михайленко та начальнику відділу аналітики та науково-методичної роботи Гульнарі Лубенець, директору Войнівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Світлані Покотило, директору ЗДО «Веселка» Любов Тітеренко за організацію зустрічі та такий насичений і результативний день».