У Приютівській громаді провели ряд заходів до Дня Чорнобильської трагедії

  • 679

Фото без опису

До 35-річчя Чорнобильської трагедії КУ «Центр культури і дозвілля» разом зі структурними підрозділами та бібліотеками-філіями Приютівської ТГ провели ряд заходів для вшанування пам’яті загиблих ліквідаторів та учасників ліквідації аварії, які проживають на території громади.

КУ «Центр культури і дозвілля» разом з бібліотеками Приютівської ТГ та структурними підрозділами Березівського СБК, Войнівського СБК, Новоселівського СБК, Косівського СБК, Костянтинівського СБК, Недогарського СБК провели години-пам’яті присвячені 35 річниці Чорнобильської трагедії під гаслом «Запали свічку».

35 років пройшло з тих пір, 35 років смертоносна пилюка з ядерної печі покриває білі хати, поля, ліси, 35 років цвітом скорботи і суму зацвітають Чорнобильські сади. Проте, скільки б не пройшло часу, все одно чорнобильський біль чорною гіркотою осідає в душах українців, ця трагедія навіки оселилась у людських серцях. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогою ціною, ця трагедія нагадує нам про те, що люди ще не зовсім освоїли могутню енергію атома. Пам’ятаймо про тих, хто загинув у чорнобильському пеклі, і робімо усе, щоб ніколи у людській історії не повторився Чорнобиль.