11 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

  • 708

Фото без опису

Сьогодні, 11 травня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Розглянувши заяви жителів сіл Косівка, Протопопівка, Войнівка, Новоселівка смт Приютівка, члени виконкому погодили надання матеріальної допомоги заявникам на загальну суму 22,50 тис. грн. Зокрема, грошову допомогу отримають шість хворих на лікування та дві родини, які постраждали від пожежі та опинилися в складних життєвих обставинах.

З метою відзначення ювілейних дат осіб, старостам доручено організувати привітання жителя с. Недогарки та жительку с. Лікарівка з поважними датами. Для відзначення їх 90-річних ювілеїв, членами виконавчого комітету затверджено кошторис витрат для надання їм матеріальної допомоги, що буде перерахована на рахунок АТ «Укрпошта».

Розглянувши заяви чотирьох громадян, виконавчий комітет вирішив взяти на квартирний облік та включити їх до списку громадян, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень, серед яких: учасники бойових дій АТО та особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

Заслухавши інформацію директора КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ», встановлено короткотривалий режим роботи (чотири години без організації харчування) з 13 травня по 31 серпня 2021 року в дошкільних підрозділах Бутівського ЗЗСО I-II ст. – ЗДО, Лікарівського ЗЗСО I-II ст. – ЗДО, Новоселівському ЗЗСО I-II ст. – ЗДО та Недогарського ЗЗСО I-III ст. – ЗДО.

Поряд із цим, затверджено Порядок ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів Приютівської селищної ради. Даним рішенням визначено, що відповідальним за створення і постійне оновлення реєстру даних є КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ». До реєстру вносять прізвище, ім’я та (за наявності) по батькові дитини, дату народження, місце проживання чи перебування та місце навчання (навчальний заклад, форма навчання).

Розглянувши заяву від голови громадського формування, виконавчий комітет вирішив зареєструвати громадське формування з охорони громадського порядку (формування на добровільних засадах з метою сприяння органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам та органам виконавчої влади, а також посадовим особам у запобіганні та припиненні адміністративних правопорушень і злочинів, захисті життя та здоров’я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, а також у врятуванні людей і майна під час стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій. Поряд із цим, затверджено Статут формування, Порядок здійснення координації та контролю діяльності, а також Порядок документування членів громадських формувань.