Відбувся І місцевий етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

  • 1105

Фото без опису

12 травня на базі Войнівського ЗЗСО I-III ст. відбувся І місцевий етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якій взяли участь 7 роїв закладів загальної середньої освіти Приютівської селищної ради.

Майбутні захисники України зібралися для того, щоб позмагатись у силі та витривалості. Кожен рій мав свій прапор та герб, що символізував той чи інший навчальний заклад.

Перед початком змагань Андрій Коломійцев звернувся вітальним та напутнім словом до всіх учасників і побажали всім вдалих стартів, наполегливої боротьби, козацького вишколу, гарту, гарного настрою і чудових вражень.

«Ви молоді, повні енергії, наснаги і мрій. Саме вам творити майбутнє нашої країни і саме від вас залежить, яким воно буде. Я впевнений, що ви ростете справжніми патріотами, достойними нащадками славного українського козацтва», — зазначив селищний голова.

Юні козаки та козачки демонстрували свої вміння зі стройової та вогневої підготовки, подолання смуги перешкод, перетягування линви, з надання першої долікарської допомоги та ін. Усі команди змагалися гідно, показали високий рівень підготовки, згуртованість і величезне прагнення до перемоги.

Найкращу підготовку в усіх видах програми продемонстрував рій «Січовики» Косівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів − закладу позашкільної освіти, які досягли найвищих результатів. Команда переможців отримала у подарунок спортивний інвентар та була нагороджена дипломом. Саме рій «Січовики» невдовзі представить нашу громаду на обласному етапі всеукраїнської військово-патріотичної гри.