У громаді готуються до відзначення Міжнародного дня вишиванки та Дня захисту дітей

  • 419

Нещодавно, заступник селищного голови Тетяна Панета провела засідання організаційного комітету з відзначення Міжнародного дня вишиванки та Дня захисту дітей.

В ході засідання присутні висловили свої пропозиції, детально сформували план заходів та визначили відповідальних осіб. Зокрема, заплановано провести 20 травня флешмоб у соціальній мережі Facebook. Організатором акції виступить КУ «Центр культури та дозвілля» Приютівської селищної ради.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей проводитиметься вручення відзнаки «Гордість громади» талановитим хлопчикам й дівчатам, які отримають нагороди за свої досягнення.

У сільських клубах та будинках культури проводитимуться культурно-масові заходи для дітей, зокрема розваги, святкові концерти, змагання та інші заходи. Особлива увага приділятиметься організації роботи з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, батьки яких загинули, постраждали або безпосередньо беруть участь в ООС та забезпеченні її проведення, а також дітьми внутрішньо переміщених осіб.

Поряд із цим, із КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» узгоджено план проведення спортивного свята «Спортивне літо − сонцем зігріте» за участі всіх шкіл громади.