Освітяни Приютівської ТГ продовжують співпрацювати із сусідніми громадами

  • 446

Фото без опису

В рамках співпраці комунальної установи «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» Приютівської селищної ради із педагогами Онуфріївської територіальної громади, на базі Войнівського закладу загальної середньої освіти І − ІІІ ст. провели семінар-практикум «Інклюзивна освіта: ролі і виклики для учасників освітнього процесу».

В ході заходу педагоги стали учасниками майстер-класу під гаслом «Як досягти успіху для всіх і для кожного. Забезпечення ефективної підтримки в процесі організації інклюзивного навчання», який провела Анна Павліщева, заступник директора школи з НВР.

Начальник відділу аналітики та науково-методичної роботи КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» Гюльнара Лубенець розкрила суть питання «Створення комфортних умов для навчання дітей із особливими освітніми потребам- запорука успіху сучасної школи».

Для педагогів Онуфріївської ТГ презентували ресурсну кімнату та провели корекційно-розвиткові заняття. Всі присутні педагоги стали активними учасниками семінару.

Практичне заняття пройшло у дружній теплій та позитивній атмосфері. Підводячи підсумки, педагоги ще раз переконалися, що змінився час, змінилися діти, учителі, батьки. І тому необхідно змінювати свої професійні орієнтири.