Триває підготовка закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону

  • 1142

Фото без опису

Задля виконання основних робіт до початку експлуатації приміщень закладів освіти в новому навчальному році, КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» Приютівської селищної ради уживає ряд заходів відповідно до плану організаційних та ремонтних робіт.

У рамках підготовки закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону проведено технічне обслуговування газових та твердопаливних котлів, заміри опору ізоляції електричних мереж, хімічну безрозбірну промивку системи опалення Цукрозаводського ЗЗСО I-III ст. – ЗПО, поточний ремонт приміщення (туалету) початкової ланки Користівського ліцею та ін.

Поряд із цим, на черговій сесії здійснено розподіл залишку освітньої субвенції на суму 150,00 тис. грн, які зокрема передбачені для закупівлі будівельних матеріалів для поточних ремонтів. Серед запланованих робіт: поточний ремонт покрівлі Бутівського ЗЗСО I-II ст.; монтаж автоматичної пожежної сигналізації в дошкільному підрозділі Новоселівського ЗЗСО І-ІІ ступенів – ЗДО; поточний ремонт кабінету 4-го класу Цукрозаводського ЗЗСО I-III ст. – ЗПО. До того ж, наразі триває виготовлення проектно-кошторисної документації для проведення капітального ремонту системи опалення Войнівського ЗЗСО I-III ст.

Дбаючи про безпеку та комфорт перевезень учнів закуповуються послуги з ремонту, технічного обслуговування 5 шкільних автобусів і супутнього обладнання.