Відбулись останні дзвоники в школах та випускні в садочках

  • 681

28 та 31 травня свята останнього дзвонику відбулися в ліцеї та шести закладах загальної середньої освіти, в яких здобувають знання понад 1200 учнів.

Із завершенням навчального року педагогів, дітей та їх батьків привітали керівництво селищної ради та представники комунальної установи «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ».

З дотриманням вимог безпеки, по-сімейному тепло і водночас урочисто проходили заходи по школах громади: були підведені підсумки роботи за навчальний рік, нагороджені грамотами переможці олімпіад, конкурсів та змагань. Зворушливі шкільні вальси та сучасні квест-ігри, танцювальні флешмоби, виступи першокласників, пісні та вірші про незабутні шкільні роки − таким залишиться цей день у пам’яті присутніх.

Поряд із цим, у закладах дошкільної освіти та дошкільних підрозділах ЗЗСО відбулися випускні бали для 70 дітей. Маленькі випускники отримали від селищної ради подарункові набори, які стануть в нагоді під час навчання в школі: зошити, альбоми, олівці, ручки та інше канцелярське приладдя.

Тож вітаємо всіх учасників свят, з успішним закінченням ще одного навчального року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові звершення і плани на майбутнє!