Понад півтисячі малечі брали участь у розважально-ігрових програмах в День захисту дітей

  • 487

Фото без опису

Щирі посмішки, радість та позитивні емоції – так, 1 червня святкували Міжнародний день захисту дітей понад півтисячі маленьких та юних мешканців громади. Враховуючи карантинні обмеження, їх розважали по групах та філіях КУ «Центр культури та дозвілля» Приютівської селищної ради.

У святкуванні взяли участь всі бажаючі дітлахи, школярі та їх батьки. Зокрема, особлива увага приділялася організації роботи з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, батьки яких загинули, постраждали або безпосередньо беруть участь в ООС та забезпеченні її проведення, а також дітьми внутрішньо переміщених осіб.

Організатори свята у кожному окрузі громади підготували маленьким відвідувачам насичену розважальну програму: аніматори, різноманітні майстер-класи, вікторини, сучасні та запальні флешмоби, турнір з шахів та ігрові локації. Також з нагоди свята вони отримували солодощі та інші призи за свою активність. Малеча залишилися дуже задоволеною від розваг та отримала багато приємних емоцій в перший день літніх канікул.

Діти роблять наше життя цікавим, наповнюють його радістю і щастям. Тож і ми, дорослі, маємо робити все аби їх дитинство було щасливим і безхмарним.