На першу зміну до табору «Дружба» відправиться 21 дитина за рахунок бюджету громади

  • 1147

Фото без опису

4 червня заступник селищного голови Тетяна Панета провела робочу нараду щодо підбору та направлення дітей громади на оздоровлення до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку за рахунок місцевого та обласного бюджетів.

За участі директора КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ», начальника фінансового управління та відділу соціального захисту Приютівської селищної ради обговорено формування переліку дітей, які потребують оздоровлення та відпочинку; фінансове забезпечення оздоровчої кампанії тощо.

Відповідно до соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей Приютівської селищної ради на 2021-2022 роки, на першу зміну (15 червня – 5 липня) до дитячого оздоровчого табору «Дружба» за рахунок місцевого бюджету вирішено відправити 13 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, а також 5 дітей учасників АТО/ООС.

Разом із тим, 7 дітей із багатодітних сімей зможуть відпочити та оздоровитися за рахунок обласного бюджету вже у другу зміну (07 липня – 27 липня).