У Приютівці відбулося свято для дітей «Спортивне літо – сонцем зігріте»

  • 791

Фото без опису

11 червня у селищі Приютівка пройшов спортивно-розважальний захід для дітей «Спортивне літо – сонцем зігріте». Свято відбувся з нагоди відзначення Міжнародного захисту дітей та за підтримки Олександрійської районної державної адміністрації.

Урочисте відкриття заходу розпочалося з представлення команд-учасників та вітальної промови Андрія Коломійцева, котрий побажав усім гарного настрою, а також максимального задоволення від розваг та спортивних змагань. Приютівський селищний голова також відзначив, що проведення сьогоднішнього свята збігається з днем відкриття турніру «Євро-2020». Також привітали учасників голови районної державної адміністрації Ольга Коріненко та районної ради Сергій Ракута. Вони побажали дітям неперевершених канікул, сонячних днів, яскравих та незабутніх емоцій і подій цього літа!

Організатори забезпечили проведення спортивно-розважальної програми, яка включала такі види: змагання з міні-футболу, кульової стрільби, «Веселі старти» та велосипедного пробігу. Всі учні закладів дошкільної та загальної середньої освіти Приютівської селищної ради мали можливість випробувати свої сили у вищезгаданих змаганнях.

Більше того, на святі учасники змогли взяти участь у розіграші лотереї від футбольного клубу «Олександрія», а також відвідати цікаві майстер-класи. Зокрема, присутніх розважали художні колективи освітніх закладів, демонстрували силові вправи учасники спортивного клубу «Сильна Олександрійщина» та Приютівської філії спортивного клубу «Спарта-17». Протягом дня дітей пригощали морозивом, випічкою та іншими солодощами.

По завершенню свята маленьких учасників знову зібрали на головному спортивному майданчику свята, аби вручити нагороди і подарунки від Приютівської селищної ради та Олександрійської районної державної адміністрації.

Висловлюємо вдячність у сприянні проведення свята ТОВ «Олександрійський цукровий завод», ФГ «СІМФО», підприємниці Тетяні Величко, СК «Сильна Олександрійщина», СК «Спарта-17», ДЮСШ «Колос».