Відбулося засідання виконавчого комітету

  • 1181

Фото без опису

16 червня відбулося засідання виконавчого комітету, у ході якого присутні розглянули ряд важливих питань, які стосувалися забезпечення життєдіяльності громади.

На початку традиційно надано матеріальну допомогу в зв’язку з лікуванням мешканцям сіл Лікарівка, Протопопівка, Костянтинівка, Веселе та Приютівка. Поряд із цим, надано одноразову допомогу мешканцю Приютівки, як особі призваній на строкову службу.

Наступним рішенням створено організаційний комітет та затверджено план заходів з відзначення 25-ї річниці Конституції України та Дня молоді. Відповідальним особам доручено забезпечити організацію та проведення культурно-масових заходів для населення у закладах культури та інші заходи по населеним пунктам громади з дотриманням протиепідеміологічних правил.

Також присутні затвердили перелік осіб/сімей, які мають право на отримання всіх видів соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів, серед яких: соціальний супровід сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах; соціальна інтеграція та реінтеграція; соціальна адаптація; екстрене (кризове) втручання; транспортні послуги та ін. Координацію роботи по виконанню цього рішення покладено на директора «Центру надання соціальних послуг».

У ході засідання також розглянуто подані документи від громадян, які звернулися до органу опіки та піклування з проханням надати дозвіл на укладення договору купівлі-продажу житлового будинку з господарсько-побутовими будівлями та земельною ділянкою, в якому зареєстрована малолітня дитина. Переконавшись, що права дитини не будуть порушені не будуть, члени виконкому надали дозвіл на укладання такої угоди.

Наступним рішенням погоджено проведення фестивалю християнської молодіжної музики «Світло» на території громадського користування поряд із Цукрозаводським будинком культури. Організаторів мирного зібрання зобов’язали дотримуватися карантинних умов та обмежень, а також правил благоустрою.

Окрім того, було надано дозвіл на розміщення тимчасової споруди (палатки тощо) для здійснення виїзної торгівлі в межах заказника «Велика і мала скелі» на період з 20 червня по 31 серпня 2021 року. Фізичну особу-підприємця зобов’язали у вказаний період дотримуватися правил благоустрою, а також слідкувати за порядком біля розміщення тимчасової споруди та укласти відповідний договір для здійснення вивозу твердих побутових відходів.