Приютівська громада розпочинає співпрацю з регіональною торгово-промисловою палатою

  • 1188

Фото без опису

22 червня Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев, Олександрійський міський голова Сергій Кузьменко та Президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко підписали Меморандуми про співпрацю.

«Ми є містком між бізнесом і владою, ініціатором вирішення проблем підприємців, в тому числі на законодавчому рівні», − відзначила Президент організації. «Маємо розвинену партнерську мережу в Україні та усьому світі, тісно співпрацюємо представниками ТПП України в 53 країнах ближнього і далекого зарубіжжя. Члени нашої Палати області мають реальну можливість налагодити ділові зв'язки і відкрили для себе ринки», − додала вона.

Меморандум передбачає співпрацю між сторонами щодо поліпшення інвестиційного клімату на Олександрійщині, зокрема створення сприятливих умов для підприємницької діяльності, налагодження науково-технічних і торговельних зв’язків між суб’єктами господарювання нашої громади та підприємцями зарубіжних країн, залучення інвестицій, збільшення експорту місцевих підприємств шляхом пошуку іноземних партнерів, залучення грантових коштів на розвиток бізнесу.