У школярів Приютівської громади завершився освітній процес 2020-2021 навчального року

  • 495

Фото без опису

У закладах загальної середньої освіти Приютівської селищної ради пролунали останні дзвоники для 114 випускників дев’ятого класу. З них 2 здобувачі освіти отримали свідоцтво про здобуття базової середньої освіти з відзнакою.

Останній раз пролунав дзвінок й для 54 одинадцятикласників. Гордістю цього року стали Пендюк Тетяна (учениця Косівського ЗЗСО І-ІІІ ст.-ЗПО) та Луценко Даяна (учениця Цукрозаводського ЗЗСО І-ІІІ ст.-ЗПО), які отримали свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою та нагороджені срібною медаллю «За досягнення у навчанні».

Для сьогоднішніх здобувачів освіти закінчення навчального року – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і з користю відпочити та набратися сил перед початком нового навчального року. Для 11-класників розпочинається новий і важливий етап – вони входять в доросле життя. Побажаємо їм вдало вступити до обраного закладу.

А от у закладах освіти настала нова пора: тривають літні роботи щодо осучаснення освітнього простору та створення безпечного середовища для всіх учасників освітнього простору.

Шановні вчителі, батьки та учні! Вітаємо вас із завершенням навчального року!