У Приютівській громаді відзначили 25-річницю Конституції України та День молоді

  • 1123

Фото без опису

Впродовж 24-27 червня з нагоди відзначення 25-річчя прийняття Конституції України та святкування Дня Молоді у громаді проведено чимало святкових заходів. Зокрема, у селі Протопопівка на базі Центру культуру та дозвілля відбувся святковий концерт «Ми молоді, а значить сильні!» та дискотека для молоді; родзинкою вечора у Войнівці стали мотиваційний тренінг «Бути успішним може кожен» та Міжнародний фестиваль документального кіно DOCUDAYS UA від кіноклубу «Канікули з користю»; турнір з міні-футболу, відеоролик-акцію «Україна – це я», перегляд кінофільму та караоке організували для мешканців Андріївки; вперше у селі Недогарки провели конкурсно-розважальну програму для підлітків «ТІК-ТОК party»; на декілька вечорів розтяглося святкування у селищі Новоселівка, де відбулися вечори відпочинку та української пісні; у Косівці та Березівці присутніх розважали концертними програмами від виконавців сільських будинків культур.

Наймасштабніше святкування відбулося 25 червня у центральній садибі громади. Розпочалося дійство з розваг для найменших за участі аніматорів − дітки були задоволені й отримали купу позитивних та щирих емоцій. Далі на присутніх чекала конкурсно-розважальна програма та виступи талановитої молоді Приютівки. В продовження перегляд кіно під відкритим небом, молодіжна дискотека та арм-реслінг, в якому із задоволенням приймали участь як хлопці, так і дівчата − переможці отримали свої подарунки.

Цікава феєрія, організована в громаді з особливою відповідальністю й натхненням, наповнювала всіх духом єдності, радості й дарувала багато щасливих моментів. Отож, залишається побажати мешканцям громади й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня Конституції України та Дня молоді.