При виконавчому комітеті відбулося засідання координаційної ради з питань попередження правопорушень неповнолітніми

  • 1187

Фото без опису

З метою реалізації державної політики у сфері попередження правопорушень та інших негативних проявів серед неповнолітніх, наприкінці минулого тижня відбулося засідання координаційної ради при виконавчому комітеті Приютівської селищної ради.

Засідання координаційної ради проводив заступник селищного голови, секретарем ради був начальник служби у справах дітей, а її учасниками представники КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ; поліцейські офіцери громади та ін.

Під час засідання ради були розглянуті наступні питання: про стан роботи з профілактики та попередження правопорушень та попередження правопорушень та інших негативних проявів серед учнів навчальних закладів Приютівської селищної ради; аналіз дитячої та підліткової злочинності на території громади за перше півріччя 2021 року.

Цього ж дня, відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини при Виконавчому комітеті селищної ради. За результатами роботи комісія надала відповідні рекомендації, прийняла компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.