Соціальні послуги КУ «ЦНСП» надаються регулярно та відповідно до державних стандартів

  • 850

Фото без опису

КУ «ЦНСП» Приютівської селищної ради продовжується соціальна робота та надання соціальних послуг особам/сім’ям, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах.

Відтак, сьогодні відбувся черговий виїзд мультидисциплінарної команди до Костянтинівського старостинського округу, де жителі отримали гуманітарну допомогу, а також послуги перукаря та швачки.

Вчора фахівець з соціальної роботи спільно з психологом Центру здійснили візит до сімей, котрі опинились в складних життєвих обставинах та мають малолітніх дітей. В ході візиту надано інформацію щодо можливих наслідків за недотримання батьківських обов'язків у родинах, що проживають в селах Лікарівка, Мар'ївка та Недогарки.

Також відзначимо, що на початку тижня мешканці Недогарського старостинського округу мали можливість отримати гуманітарну допомогу, скористатися безкоштовними послугами перукаря, швачки та здійснити заточку ножів, ножиць та сап.

У свою чергу, фахівець з соціальної роботи спільно з психологом здійснили візит до сімей, котрі опинились в складних життєвих обставинах та проживають у Войнівці. В ході візиту були перевірені умови проживання та надані рекомендації щодо необхідності покращення житлових умов. Поряд із цим, відвідано опікунську сім'ю та складено оцінку потреб дітей.

Напередодні, з метою перевірки цільового використання коштів при народженні дитини здійснено візит до сімей, які проживають на території Пантаївської територіальної громади. За потребою сім'ям було надано комплекс рекомендацій фахівця та лікаря з метою оптимізації догляду за дітьми відповідно до індивідуальних особливостей та потреб.