16 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

  • 1475

На початку присутні прийняли рішення про надання матеріальної допомоги у зв’язку з лікуванням мешканці смт Приютівка та одній особі, як учаснику АТО/ООС. Поряд із цим, надано компенсацію мешканцям с. Лікарівка, які зазнали збитків від стихійного лиха та опинилися в складних життєвих обставинах.

Наступним рішенням створено організаційний комітет, затверджено план проведення 7 серпня культурно-масових та спортивних заходів з нагоди Дня громади. Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця, надано дозвіл для розміщення тимчасових точок торгівлі та атракціонів у день проведення свята. Також започатковано проведення в громаді щорічного конкурсу «Краща садиба» та затверджено Положення про проведення конкурсу «Активний житель».

У ході засідання розглянуто ряд питань відносно соціального захисту та надання соціальних послуг населенню, зокрема: квартирного обліку; формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції на придбання житла; надання соціальної послуги «Транспортні послуги» КУ «ЦНСП» з установленням диференційної плати; взяття на облік сім’ї, в яких відповідно до проведеного оцінювання потреб сім’ї/особи виявлені ознаки складних життєвих обставин.

Серед інших проектів рішень, що вимагали термінового розгляду, стали питання винесені Службою у справах дітей: про відібрання малолітньої дитини від матері; вибуття дитини із сім’ї патронатного вихователя, влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя; надання дозволу на влаштування малолітніх дітей до комунального закладу «Центральноукраїнський ліцей-інтернат спортивного профілю Кіровоградської обласної ради» на цілодобове перебування; надання статусу дітей, позбавлених батьківського піклування малолітнім особам.