Андрій Коломійцев бере участь у XVІ Українському муніципальному форумі

  • 1704

Впродовж 27-29 липня в м. Одеса проходить XVІ Український муніципальний форум, який продовжує багаторічну традицію Асоціації міст України збирати прихильників муніципального руху для обговорення нагальних питань місцевого самоврядування. Кіровоградщину на Форумі представляє делегація з 20 голів громад − членів асоціації міст України в області, зокрема Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев.

Цей традиційний щорічний захід є майданчиком для діалогу та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем життєдіяльності територіальних громад.

Сьогодні, 28 липня, на учасників Форуму чекали дискусії про ціни на тепло і газ, енергозберження, енергоефективність, енергомодернізація, а завтра – День діалогу з владою, в якому візьме участь спікер Парламенту Дмитро Разумков.

Загалом на Форумі зібралося понад 500 учасників: голови громад, депутати місцевих рад, представники центральних органів державної влади, парламентарі, представники експертного середовища, закордонні партнери Асоціації міст України. Серед гостей – Генеральний секретар Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Андреас Кіфер, Голова Офісу Ради Європи в Україні Стен Ньорлов.