Відбулось почесне привітання працівників ветеринарної медицини

  • 1224

Фото без опису

20-й рік поспіль у другу неділю серпня своє професійне свято відзначатимуть працівники ветеринарної медицини. З цієї нагоди відбулось почесне привітання працівників Олександрійсько-Приютівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Кіровоградській області з прийдешнім професійним святом. Зокрема, вітали їх заступник Приютівського селищного голови Тетяна Панета, керівник апарату Олександрійської РДА Олександр Лисенко, начальник лікарні ветеринарної медицини Станіслав Лум’яник та начальник управління Сергій Ковбасюк.

У вітальному слові Тетяна Григорівна відзначила, що працівники ветеринарної медицини вкладають вагомий внесок у забезпечення ветеринарного і епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони навколишнього середовища. «Бажаю Вам невичерпної енергії, творчої наснаги, успіхів в усіх починаннях, оптимізму і міцного здоров’я», − зазначила вона.

Також було нагороджено подяками ряд працівників ветеринарної медицини району, що своєю працею довели, що ветеринарна медицина розвивається на благо суспільства.