Свято спорту до Дня Приютівської громади: змагання та переможці

  • 1322

Фото без опису

7 серпня спортивні змагання з нагоди Дня громади відбулися у декількох локаціях. Біля паркової зони в житловому масиві, відомому місцевим жителям, як «Цукровий завод» − о 8:00 відбувся забіг. На біг зареєструвались 37 учасників різного віку. Відстань у 2 кілометри здолали як дорослі, так і діти. Найменшому з учасників виповнилось 8 років, а найстаршому – 46. Найшвидший учасником виявився представник с. Косівка – Артем Копцев.

О 9:00 на майданчиках зі штучним покриттям Користівського ліцею та Цукрозаводського ЗЗСО-ЗПО відбулись змагання з міні-футболу серед представників старостинських округів.За результатами змагань з десяти команд визначилось троє переможців:

I-місце – Приютівська селищна рада

II-місце – с. Войнівка

III-місце – с. Косівка

Відзначимо, що одним з численних глядачів був присутнім колишній головний тренер ФК «Олександрія» − Володимир Шаран. Поважний гість привітав учасників та вручив переможцям особисто від себе подарунок у вигляді професійного футбольного м’ячаКоманди-переможці також були нагороджені від селищної ради кубками та дипломом, команди-учасники – дипломами.

О 10:00 відбулись змагання з дартсу. Кожен учень намагався якнайкраще продемонструвати своє вміння та вправність в метанні дротиків. У запеклій боротьбі перше місце виборов Ігор Ткаченко, друге – Олександр Овчарюк, третє – Артем Худенко. Призери та переможці були нагороджені дипломами та кубками.