Відкрито набір до “Школи проектного менеджменту”

  • 1955

Фото без опису

Мешканці Приютівської громади, які прагнуть покращити якість життя у громаді, мають практичні ідеї та готові взяти участь у Конкурсі ініціатив жителів, що відбудеться цієї осені, запрошуються до “Школи проєктного менеджменту”.

Навчання організовує команда ГО “Олександрійський гендерний інформаційний центр” у партнерстві з чеською неурядовою організацією “Team 4 Ukraine” і Тренінговим центром “Мозаїка” за підтримки Чесько-українського  форуму  громадянського суспільства.

Вчора, 11 серпня керівниця проєкту Анна Орловська презентувала проєкт депутатам Приютівської громади та запросила бажаючих заповнити реєстраційну форму.

Набір триватиме з 12 серпня включно до 23:59 год. 27 серпня 2021 року. Наприкінці літа організатоври відберуть 10 учасників, які отримають можливість пройти навчання в “Школі проєктного менеджменту” безоплатно.

“У нас заплановано три одноденні тренінги та менторський супровід учасників впродовж вересня-жовтня 2021 року. Навчання відбуватиметься одночасно в онлайн та офлайн форматі. Тренери з української сторони працювати наживо, а партнери з чеської сторони консультуватимуть онлайн”, - розповіла Анна Орловська.

У результаті реалізації проєкту організатори очікують, що мінімум 7 випускників “Школи проєктного менеджменту” візьмуть участь у Конкурсі ініціатив жителів. Щонайменше 3 проєктні заявки передбачатимуть розвиток партнерських стосунків з Чеською Республікою або країнами ЄС, а знання отримані у ході навчання допоможуть місцевим активістам залучити для втілення своїх проєктів ресурси не лише міського бюджету, а й міжнародних фондів.

Команда проєкту висловлює щиру подяку за співпрацю та організаційну допомогу Приютівський селищний раді та особисто голові Андрію Коломійцеву і провідному спеціалісту відділу розвитку територій Марині Дячук.

Із питаннями про зміст навчання звертайтеся за номером 063 958 20 90 (понеділок - п’ятниця з 10 до 17 год).

#european_values #Чнсько_український_форум #проєкти_ОГІЦ #ямозаїка #Team4Ukraine