Як відзначали 30-річницю Незалежності та День Державного Прапора в округах громади

  • 933

Фото без опису

Окрім урочистої ходи «Народжені вільними» у Центральній садибі та наймасовішого онлайн-виконання державного Гімну України, масові заходи до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України впродовж 20-24 серпня відбулися в багатьох населених пунктах громади.

20 серпня в Лікарівці відбувся урочистий захід «Моя Україно − єдина та вільна». Зі святом мешканців привітав староста та вручив подяки жителям за активну участь в житті громади. Зокрема, на алеї майстрів були виставлені гарні роботи місцевих умільців.

Цього ж дня, святкування відбулося в Протопопівці. Гарний настрій присутнім дарували виступи вокального колективу «Криниченька», вокальної групи «Квіти-діти», танцювального колективу «DаnсеTіme». Атмосфера свята була чудова, зокрема діти власноруч створили мапу України. Також були презентовані виставка майстрів-вишивальниць села та хроноскоп «Україна незалежна».

22 серпня урочисті заходи продовжились вже у Недогарках, куди завітали гості із сіл Березівка та Протопопівка. Розпочались вони із розважально-ігрової програми для дітей і знайомства з найменшими талантами рідного краю та продовжились виступами творчої делегації «Центру культури і дозвілля». Завершилося святкування запальною дискотекою.

23 серпня святкові концерти відбулися у Косівському, Березівському та Войнівському сільських будинках культури. Традиційно приємними моментами урочистостей стали нагородження громадян за вагомий внесок у становлення української державності, високий професіоналізм, активну життєву і громадянську позицію. Разом із тим, драйвовий гурт «Крутий заміс» запалювали для жителів Андріївського округу.

Програма свят була цікавою та різноманітною: свої вітання глядачам дарували найкращі аматори художньої самодіяльності територіальної громади.