Войнівчани долучилися до Всеукраїнської арт-події МолодьInUA програми «Мріємо та діємо»

  • 659

Фото без опису

Вчора, 24 серпня, біля Войнівського будинку культури відбулася Національна Всеукраїнська арт-подія МолодьInUA програми «Мріємо та діємо», що виконується міжнародною некомерційною організацією IREX за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), до 30-ї річниці Дня Незалежності України.

Пройшовши відбірковий етап, для участі, команда із Войнівки «Невгамовні.Войнівка», від Приютівської ТГ, отримала арт-бокс із фарбою, пензлями та полотном, аби втілити спільні творчі ідеї у реальність. Було розроблено ескіз малюнку і вже 24 серпня, у День Незалежності, команда, «Невгамовні.Войнівка» та усі бажаючі жителі села зобразити на величезному холсті усе, чим пишаються і те, яким ми бачимо у майбутньому рідне село, громаду та Україну загалом.

Створений малюнок буде змагатися за право стати муралом (малюнком на стіні) та стати окрасою села Войнівка. Захід видався яскравим, незабутнім та дуже сімейним, адже об'єднав рідних, друзів, навіть цілі сім'ї прийшли аби відсвяткувати разом та зробити свій внесок у спільний малюнок. Протягом трохи більше чотирьох годин створювалося величезне пано, яке малювали, за весь час проведення заходу, майже 40 чоловік.

Організатори Марина Дячук та Анастасія Недвига дякують усім хто долучився, підтримував і допомагав у створенні малюнку, зокрема це: Кожухарь Михайло, Дячук Олег, Дячук Поліна, Коропенко Поліна Соколенко Софія, Романович Єгор, Капінус Ксюша, Кучеров Дмитро, Мойко Ілля, Фіртич Дар'я, Фіртич Анна, Падалиця Аміна, Падалиця Віктор, Падалиця Діана, Овчаренко Анна, Падалиця Ольга, Залевська Анастасія, Серпутько Каріна, Серпутько Віка, Коропенко Тіхон, Кравчук Ярослав, Саламатова Марія, Роєнко Діана, Меткий Артем, Ручйов Михайло, Софія Михайлик, Тищенко Дмитро, Зражевська Вероніка, Зражевська Тетяна, Овчаренко Владислав, Слюсаренко Ігор, Немазаний Діма, Копиюк Саша, Кожухарь Анна, Костинюк Софія.

Завдяки спільним зусиллям картина вийшла по справжньому теплою і душевною!