На черговому засіданні виконавчого комітету Приютівської селищної ради розглянули чимало важливих питань

  • 711

Фото без опису

На черговому засіданні виконавчого комітету Приютівської селищної ради, що відбулося минулого тижня, було розглянуто заяви жителів щодо надання їм матеріальної допомоги як особам, що потребують вартісного лікування, постраждалим від пожежі та учасниками АТО/ООС.

У ході засідання також розглянуто питання, що були подані на розгляд службою у справах дітей. Це, зокрема − надання дозволу на влаштування неповнолітніх дітей до комунального закладу «Новопразька спеціальна школа Кіровоградської обласної ради» на цілодобове перебування, а також затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.

З метою утримання в належному упорядкованому стані дитячих та спортивних майданчиків затверджено Правила їх утримання та експлуатації, Правила проведення інвентаризації, паспортизації, періодичність їх огляду тощо. Вищевказані заходи здійснюватимуться у відповідності до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 29.10.2012 №550 «Про затвердження Інструкції з проведення технічної інвентаризації та паспортизації об’єктів благоустрою населених пунктів».

Заслухавши інформацію спеціаліста відділу інфраструктури та земельних відносин, виконавчий комітет погодив кронування дерев у селах Андріївка, Протопопівка, Занфірівка, Бутівське та селищі Приютівка, що знаходяться у аварійному стані. Це зокрема, канадські тополі, акації та клени.

З метою відзначення ювілейних дат осіб, старості Косівського старостинського округу доручено організувати привітання зі 100-річчям жителя с. Косівка, а начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності – головному бухгалтеру Приютівської селищної ради здійснити відповідні виплати ювіляру.

Серед інших проектів рішень, що вимагали термінового розгляду, стали питання про: взяття/зняття з квартирного обліку; надання дозволу на об’єднання двох домоволодінь в одне та присвоєння поштової адреси; підсумки розгляду звернень громадян, що надійшли до Приютівської селищної ради за перше півріччя 2021 року; розгляд клопотання КУ «ЦНСП Приютівської селищної ради».