Почесного мешканця Косівки привітали зі 100-річним ювілеєм

  • 1575

Фото без опису

Кожний 100-річний ювілей є гордістю громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Коли чуєш про те, що хтось відсвяткував сторічний ювілей, підсвідомо починаєш вірити, що чудеса існують.

Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всього села. Адже ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

Сьогодні, 1 вересня, свій 100-й день народження відзначив житель села Косівки Чорновол Володимир Микитович, почесний громадянин села, який багато років віддав роботі в Косівській середній школі, пропрацювавши директором та вчителем російської мови і літератури.

Зі словами щирих привітань до ювіляра завітали секретар Приютівської селищної ради Вікторія Лисенко, староста Косівського старостинського округу Олександр Горбань та директор Центру надання соціальних послуг Інна Лук’янова. З нагоди поважного ювілейного Дня народження гості висловили імениннику слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, за мудрість та досвід, які він передав своїм дітям, онукам та правнукам.

Дивлячись на цього життєрадісного, привітного чоловіка, важко повірити, що за його плечима вже сотні прожитих літ. Тож бажаємо ювіляру міцного здоров'я на довгі роки, гарного настрою, бадьорості духу та родинного тепла.