У Приютівській громаді облаштовують «Активний парк»

  • 1679

Фото без опису

У Приютівській територіальній громаді відбувається реалізація загальнодержавного соціального проєкту Президента України «Активні парки – локації здорової України».

Реалізація Проєкту має створити умови для самостійних занять фізичною культурою і спортом всіх верств населення. В рамках його реалізації передбачено створення «Активного парку» – спортивної локації, розташованої в парковій зоні (смт Приютівка, вул. Шкільна), у межах якої окрім наявних тренажерів, розміщуватимуться та облаштовуються інші спортивні знаряддя та елементи, зокрема, бруси, шведська стінка, координаційна лінія, вільний простір для тренувань без знаряддя, лавочка.

Біля входу в парк буде розміщено інформаційний стенд, а біля кожного елемента – табличка з QR-кодом для сканування та отримання відео-інструкції від провідних спортсменів та відомих особистостей з комплексами вправ різної складності.

До проведення занять з оздоровчої рухової активності та змістовного дозвілля громадян вже залучено фахівця у сфері фізичної культури. Вже зараз бажаючі можуть приєднатися до спільноти проекту в соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/groups/1011111049651809), яку веде координатор проекту – Максим Томаровщенко.