Вакциновані й відкриті: школи Приютівської громади приймають участь у національному конкурсі

  • 1530

Фото без опису

В Україні очікується поширення штаму «Дельта» й зростання захворюваності на COVID-19. В областях, які перейдуть до жовтого, помаранчевого або червоного рівнів епідемічної безпеки, відкритися та працювати у звичайному режимі зможуть лише ті освітні заклади, в яких мінімум 80% персоналу будуть повністю вакциновані.

Для того, щоб заохотити освітян вакцинуватися та захистити себе від COVID-19, в Україні стартує конкурс не просто для вакцинованих осіб, а для цілих колективів. Наразі дві школи Приютівської територіальної громади відповідають критеріям конкурсу й зареєструвалися для участі у ньому та можуть виграти цінні подарунки, зокрема це: Бутівський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів − заклад дошкільної освіти та Недогарський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів − заклад дошкільної освіти.

Серед усіх учасників розіграють 3 суперпризи (набори з 10 комп’ютерів, 10 гарнітур та 10 роутерів для кожної школи-переможниці) та 15 мініпризів (набори з 10 гарнітур і роутера для кожної школи-переможниці). Кожна школа отримає сертифікати про участь, а також гарантовані призи за публікацію про конкурс у своїх соціальних мережах під хештегами #ВакцинованіВідкриті.

Церемонія визначення, оголошення результатів конкурсу відбудеться 3 жовтня 2021 і буде приурочена до Дня вчителя.