Привітали з 95-річним ювілеєм жительку села Андріївка

  • 866

Фото без опису

Свій 95-річний ювілей відзначила жителька с. Андріївка Осадча Тетяна Іванівна. Привітати ювілярку прийшли заступник Приютівського селищного голови Тетяна Панета та староста Євген Комов.

Народилася Тетяна Іванівна 13 вересня 1926 року в селі Соніно Олександрійського району Кіровоградської області. Під час війни 1941-1945 років довелося працювати за кордоном в Австрії, в м. Відень а після повернення на батьківщину з 16 років дояркою на фермі. Майже все життя працювала в КСП «Маяк»: спочатку дояркою, а вже після виходу на пенсію працювала на різних роботах і в коморі, а також пекла хліб для колгоспу. Так склалося життя що рано овдовіла та втратила єдину дочку, але залишилося 2 онуків та 5 правнуків, які опікуються про свою бабусю, а вона дарує їм свою любов, тепло та мудрі поради по життю. 

Жінкадуже привітна, позитивна, мудра жінка. Ще сама господарює по двору, хвилюється яка виросла на городі картопля, любить квіти-майже скрізь радують око чорнобривці, щодня чекає зі школи своїх правнуків для яких завжди є гостинці.

Від усієї душі вітаємо Тетяну Іванівну з ювілеєм! Бажаємо міцного здоров’я, теплоти та затишку в оселі. Щоб кожний день Вашого життя був радісним і сонячним!