У Центральній бібліотеці відбулась зустріч з відомою письменницею

  • 754

Фото без опису

«Моїм землякам з любов’ю» − під такою назвою пройшла зустріч з письменницею, членом літературної спілки літераторів: «Славутич» Людмилою Снітко в Центральній бібліотеці смт Приютівка. На заході були присутні учні Цукрозаводського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ЗПО, заступник селищного голови Тетяна Панета, секретар ради Вікторія Лисенко та бібліотечні працівники.

Особливістю зустрічі з письменницею стало те, що присутні на заході, могли почути читання поезії у виконанні самої авторки. Декламуючи власні вірші, Людмила Юріївна запалювала свічку або брала до рук чашку чаю, накинувши на плечі шаль, – усе, аби створити особливу атмосферу для слухачів. І присутні дійсно поринали у емоції поетеси, разом з нею переживаючи ті почуття, які вона вкладала у свої твори.

Важливу роль відіграють у творчості жінки дітки з особливостями розвитку, саме тому на світ з'явилося оповідання на тему інклюзії: «Не бійся, я буду завжди поруч». У 2019 році Людмила Снітко з цим оповіданням стала фіналісткою конкурсу «Коронація слова», його надрукували у збірці «Terra інклюзія 2019», куди ввійшли твори семи фіналістів. У 2020 році поетеса перемогла у Всеукраїнському конкурсі віршів українською мовою «До першої книги для малят». Цю книгу планують дарувати молодим матусям у пологових будинках разом з бебі-боксом. Зустріч закінчилася в теплій, домашній атмосфері.

Присутні на заході придбали збірку поезій: «Годинникові піски» з автографом письменниці. Приємним сюрпризом стало те, що Людмила Юріївна для читачів громади подарувала книги зі своїми творами.