Приютівська громада активно приєдналася до акції Всесвітнього дня прибирання

  • 583

Фото без опису

З 13 по 17 вересня Приютівська територіальна громада активно приєдналася до акції Всесвітнього дня прибирання, аби зробити наше місто чистішим та охайнішим і долучитися до збереження екології. У деяких населених пунктах заходи продовжуються і сьогодні.

Керівництво та працівники Приютівської селищної ради, комунальне підприємство «Водолій», комунальні установи «Центр культури та дозвілля», «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ», «Центр надання соціальних послуг», представники навчальних закладів, підприємці та небайдужі мешканці громади об’єднались заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.

Люди доклали всіх зусиль, щоб надати селам доглянутий вигляд: було проведено покіс трави, прибрано сміття і очищені зупинки. Загалом тільки комунальною технікою було вивезено п'ятнадцять причепів зі сміттям, що зібрали учасники акції у Войнівці, Приютівці, Протопопівці та за їх межами. Приємно, що до акції долучились у кожному населеному пункті нашої великої громади.

Пам’ятаймо, не потрібно чекати Всесвітнього дня прибирання, #побачивприбери, адже саме маленькими щоденними зусиллями кожного з нас ми вбережемо нашу планету.