У Приютівській громаді перевірили готовність дитячого садочка до роботи в осінньо-зимовий період

  • 789

Фото без опису

23 вересня в рамках перевірки Міністерством розвитку громад та територій України готовності Кіровоградської області до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, до Приютівської територіальної громади завітали начальник відділу благоустрою департаменту житлової політики та благоустрою Мінрегіону України Світлана Отколенко, заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Поліщук та директор департаменту житлово-комунального господарства ОДА Ольга Довжук.

Під час візиту їх ознайомили із електричною системою опалення у дошкільному навчальному закладі «Світлячок» Приютівської селищної ради. «Після реконструкції системи опалення та встановлення теплових насосів − видатки місцевого бюджету на оплату енергоносіїв цього закладу з 2019 року скоротились на 60%, забезпечено відповідний температурний режим роботи закладу та покращено умови перебування дітей. Обсяг коштів на реалізацію проекту становив близько 500 тис. грн», − зазначив заступник селищного голови Володимир Конюшенко.

Зустріч пройшла інформативно та змістовно для обох сторін, а посадовці були приємно вражені не тільки принципом опалення, але й чудовим матеріальним оснащенням даного закладу.