Вихованець Приютівської філії СК «Спарта-17» представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи з карате

  • 627

Фото без опису

29 вересня селищний голова Андрій Коломійцев та його заступник Тетяна Панета привітали вихованця Приютівської філії СК «Спарта-17», учня Протопопівського закладу загальної середньої освіти I-III ст. Артема Дивляша з перемогою на Чемпіонаті України з кіокушинкай карате.

Вони побажали здоров’я, наснаги, підкорення нових вершин на Чемпіонаті Європи (проводитиметься 13-14 листопада 2021 року м. Орадя, Румунія), вручили грошову винагороду та Подяку за високі спортивні результати, зокрема успішний виступ на Чемпіонаті України (25 та 26 вересня 2021 року) серед юніорів та юніорок 2003-2004 р.н., серед юнаків та дівчат 2005-2006 р.н. в розділах «ката», «командні ката» і «куміте».

Нагадаємо, Артем є багаторазовим переможцем чемпіонатів України з кіокушинкай карате в розділах «куміте», «ката» та переможцем щорічного конкурсу «Гордість громади − 2021».

Відзначимо, що участь у чемпіонаті взяли спортсмени з 16-ти областей України. Зокрема, Приютівську філію СК «Спарта-17» (тренер Андрій Томаровщенко) також представляли Давид Колісник та Віктор Цой. Кожен з спортсменів здобув, перш за все, незамінний досвід, та показав сильну волю до перемоги та цілеспрямованість.