Туристичні магніти Приютівської громади представили на інтерактивній конференції «Туризм vs бізнес: від пропозиції до попиту»

  • 793

29 вересня у м. Кропивницький відбулася інтерактивна конференція «Туризм vs бізнес: від пропозиції до попиту», яка проходила під патронатом голови Кіровоградської обласної ради. Більше сотні запрошених, понад два десятки спікерів і презентація туристичного порталу Кіровоградщини відбудуться відбулася під час найбільшої в Україні міжнародної агропромислової виставки «AgroExpo-2021».

Спікери розказали про успішні кейси, зокрема парк-готель «Скіфію», про туристичні принади Гайворона та інших цікавих локацій області. Зокрема, методист по туризму КУ «Центр культури і дозвілля» Валентина Портна та провідний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олена Прокопова представили туристичні магніти Приютівської територіальної громади.

Відтак, за активну участь в роботі інтерактивної конференції спікеру Валентині Портній оголосили Подяку Кіровоградської обласної ради, нагородили грамотою Департаменту культури та туризму Кіровоградської обласної державної адміністрації та вручили Диплом Приютівській селищній раді, як учаснику інтерактивної конференції «Туризм vs бізнес: від пропозиції до попиту».

Фото без опису