У Приютівській громаді вшанували людей похилого віку та ветеранів

  • 593

Фото без опису

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. У цей день у світі говорять про проведені активні дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері.

Напередодні, у «Центрі культури і дозвілля» с. Протопопівка відбувся святковий вогник «Осінь душі моєї». В холі діяла виставка рукодільниць «З Україною в серці» від Перепелиці Євдокії (с. Протопопівка), Поп Ганни (с. Новоселівка), Арендаренко Алли (с. Протопопівка). Гості охоче роздивлялися шедеври ручної роботи.

На свято з привітальним словом завітали заступник селищного голови Тетяна Панета, секретар ради Вікторія Лисенко та начальник КУ «Центру надання соціальних послуг» Інна Лук’янова.

Концертну програму відкрив дитячий танцювальний колектив КУ «Центру культури і дозвілля». Діти не оминули своєю увагою присутніх поважного віку і подарували кожному листівку із чудовими побажаннями, зроблену власноруч. Арендаренко Сергій, Капелюшна Тамара та Ратушняк Дарія дарували глядачами естрадні українські пісні у сольному виконанні. Вокальний колектив «Криниченька» зачарував глядачів  своїми піснями. На яскраве завершення концертної програми продемонстрували сценку, якою змусили глядацьку залу плакати від сміху!

Друга частина вогника розпочалася із рубрики «Вільний мікрофон». Всі бажаючі, за чашечкою гарячого чаю, мали змогу заспівати улюблені українські пісні та пісні своєї молодості на публіку.