Приютівська громада взяла участь у найбільшій виставці України «AGROEXPO-2021»

  • 702

Фото без опису

Уже п’ятий рік поспіль восени у Кропивницькому традиційно проходить Міжнародна агропромислова виставка «АгроЕкспо». Загальні виставкові площі становлять 125 000 кв. м. Цьогоріч у виставці беруть участь 510 компаній-експонентів та 500 учасників «Покровського ярмарку», серед яких й Приютівська територіальна громада.

В межах найбільшої виставки України, селищний голова Андрій Коломійцев представив продукцію від промислових виробників та інвестиційні пропозиції від нашої громади. У свою чергу, методист по туризму КУ «Центр культури і дозвілля» Валентина Портна ознайомила з «Туристичними магнітами» та порадувала вибагливих гурманів «Сало-мандрами» − новий смачний проєкт, метою якого є підсилення іміджу громади в напрямку гастрономічної культури. Також були представлені авторські картини професійної художниці із селища Приютівка. За останні роки Анна Душина створила більше сотні робіт, більшість з яких зберігаються в приватних колекціях в Україні, Польші, Іспанії та Ізраїлі.

За традицією, на головній сцені «Покровського ярмарку» виступила й творча делегація «Центру культури і дозвілля» Приютівської селищної ради, зокрема вокальні колективи «Надія» смт Приютівка та «Березівчанка» с. Березівка. За свої виступи вони отримали Подяку від Кіровоградської обласної державної адміністрації.