Працівників освіти громади привітали з їх професійним святом

  • 1505

Фото без опису

Вже незабаром в Україні будуть відзначати День працівників освіти, а тому напередодні представників освітньої галузі Приютівської територіальної громади вітали з їх професійним святом.

У залі зібрали кращих представників професії − вчителів, вихователів, керівників та ветеранів аби відзначити їхню роль і заслуги та неоціненний внесок у розвиток освітньої мережі. Зокрема, на святі були присутні селищний голова Андрій Коломійцев, заступник голови Тетяна Панета, секретар ради Вікторія Лисенко, директор КУ «Центр обслуговування комунальних закладів та установ» Світлана Михайленко та начальник фінансового управління Аліна Конишева.

«Вашою працею, знаннями, добротою і любов’ю зростають нові й нові покоління юних українців. Це ви щоденно віддаєте школярам, студентам скарби своїх знань, вселяєте віру в їхні сили, вчите долати труднощі та здобувати перемоги. Нехай слова вдячності ваших учнів надихають вас і додають сили», – звернувся Андрій Олександрович.

Під оплески залу педагоги отримали понад 50 нагород в різних номінаціях за результатами своєї праці. Поряд із цим, було вручено подарунки вчителям-ветеранам.