У Войнівці стартував дводенний військово-патріотичний табір для учнів з шести громад

  • 654

5 жовтня на базі дитячого оздоровчого закладу «Дружба» у Войнівці стартував дводенний військово-патріотичний табір. Серед учасників – учні закладів освіти Приютівської, Новопразької, Олександрійської, Попельнастівської, Онуфріївської та Пантаївської територіальних громад.

Захід проводиться з нагоди Дня Захисників та Захисниць України за ініціативи Олександрійської районної державної адміністрації та за сприяння КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» Приютівської селищної ради, Військової частини №2269, Окремого загону спеціального призначення Центрального управління Національної гвардії України та спортивного клубу «ЗАХИСТ».

Сьогодні молодь знайомиться з технікою збору-розбору автомату, стрільбою, тактичною медициною, інженерною та тактичною підготовкою. Поряд із цим, для учасників проходить майстер-клас із виготовлення амулетів. Вже завтра, на них очікують показове відпрацювання спецназом «Штурм будівлі, захопленої терористами», екскурсії Військовою частиною №2269 та спортивні змагання.