6 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

  • 1038

Фото без опису

На черговому засіданні виконавчого комітету Приютівської селищної ради, що відбулося сьогодні, першочергово було розглянуто заяву від мешканця с. Андріївка щодо надання йому матеріальної допомоги як особі, що є учасником АТО/ООС.

З метою відзначення ювілейних дат осіб, старості Косівського старостинського округу доручено організувати привітання з 95-річчям жительку с. Косівка, а начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності – головному бухгалтеру Приютівської селищної ради здійснити відповідні виплати ювілярці.

Наступним рішенням створено організаційний комітет, затверджено план проведення організаційних та тематичних культурно-мистецьких заходів до Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва.

У ході засідання також розглянуто питання, що були подані на розгляд відділом інфраструктури та земельних відносин стосовно надання дозволів на кронування дерев, порушення об’єктів благоустрою (з метою проведення ремонту водогону) – частини ділянки між бордюром проїзної частини по пр-т Дружби та пров. Спортивному в смт Приютівка.

Серед інших проектів рішень, що вимагали термінового розгляду, стали питання про: надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу житлового будинку з господарсько-побутовими будівлями, спорудами та земельною ділянкою в якому зареєстровані неповнолітні діти; призначення опікуном над нерухомим майном дітей-сиріт; затвердження рішення комісії щодо розгляду заяв членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації; надання соціальних послуг КУ «Центр надання соціальних послуг Приютівської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області»; погодження режиму роботи кафетерія фізичної особи-підприємця тощо.