У Новоселівці відкрили меморіальну дошку загиблому герою Артему Мазуру

  • 739

Фото без опису

Сьогодні, 12 жовтня, у  Приютівській територіальній громаді напередодні Дня захисників і захисниць України провели церемонії покладання квітів до меморіальних дошок загиблих на Сході України. Зокрема, у Бутівському віддали шану полеглому солдату Олександру Лупаїні, у Приютівці вшанували пам’ять бійця ремонтно-відновлювального батальйону Денису Хрієнку, а в Косівці кулеметнику 17-го окремого мотопіхотного батальйону Віталію Костюку.

Цього ж дня, у Новоселівському закладі загальної середньої освіти I-III ст. Приютівської селищної ради відкрили меморіальну дошку Артему Мазуру − загиблому учаснику бойових дій АТО/ООС. У заході взяли участь родина загиблого, селищний голова Андрій Коломійцев, секретар ради Вікторія Лисенко, заступник селищного голови Тетяна Панета, представники громадської організації ветеранів АТО/ООС «Захисники України – Олександрійщини», а також рідні, друзі, ветерани, діти та молодь.

Присутні вшанували пам’ять про Героя хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки, яка стала безсмертним символом пам’яті Героя.

З 2017 року Артем Львович хоробро боронив рідну землю на Сході України, не шкодуючи себе виконував бойові завдання. 16 серпня, під час несення бойового чергування на ВОП 28243 в районі проведення ООС, поблизу села Новомихайлівка, отримав кульове поранення від ворожого снайпера.

Він до кінця, з честю та гідністю виконував свій бойовий обов'язок.