До Приютівської громади в рамках престуру завітали представники ЗМІ

  • 876

Фото без опису

У рамках другого дня престуру «Надання безоплатної правової допомоги у сфері земельних відносин», що напередодні стартував у Кропивницькому, до Приютівської територіальної громади завітали представники ЗМІ з різних регіонів України.

Юристи Олександрійського місцевого центру з надання БВПД спільно з Андрієм Коломійцевим розповіли учасникам престуру про взаємодію місцевого центру з територіальною громадою. Така співпраця полягає в наданні юридичних консультацій мешканцям громади шляхом утворення консультаційного пункту та безпосередньо при проведенні правопросвітницьких заходів.

Значна кількість проведених заходів фахівцями місцевого центру стосувалась роз’яснення норм земельного законодавства в рамках проєкту «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство».

Під час спілкування з представниками ЗМІ, Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев, розповів, що до складу громади входять 13 населених пунктів. Особливу увагу акцентував на питаннях земельної реформи, які стосуються приватизації земель комунальної власності.