У Приютівській громаді відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України

  • 1227

Фото без опису

Сьогодні, 13 жовтня, у селищі Приютівка відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва. У них взяли участь селищний голова Андрій Коломійцев, голова Олександрійської РДА Ольга Коріненко, голова Олександрійської районної ради Сергій Ракута, представники громадської організації ветеранів АТО/ООС «Захисники України – Олександрійщини», Олександрійського об'єднаного міського військового комісаріату, окремого загону спеціального призначення Центрального територіального управління Національної гвардії  України, а також ветерани, діти та молодь.

 «День захисників і захисниць України – це особливе свято. Сьогодні ми вшановуємо не тільки тих, хто стоїть на варті нашого спокою, ми згадуємо всіх, хто у різні буремні періоди нашої історії брав участь у визвольних змаганнях», – звернувся до присутніх Андрій Коломійцев.

Під час заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників. Окрім цього, відбулася церемонія нагородження учасників АТО/ООС, які відстоювали незалежність та територіальну цілісність України на Сході.

Окрім цих подій, на території Цукрозаводського будинку культури відбулося офіційне відкриття пам'ятного Меморіалу з емблемою 34-батальйону територіальної оборони Кіровоградської області, автором якого став Ігор Погрібний – доброволець/учасник АТО.