Стартував конкурс соціальних проєктів для громад!

  • 821

Elementum Energy сприяє досягненню цілей сталого розвитку та прагне допомогти громадам впроваджувати власні локальні ініціативи у цьому напрямку. Тож минулого тижня було  оголошено про старт Конкурсу соціальних проєктів для громад, на території яких розміщені їхні сонячні електростанції.

Приютівська громада є у переліку територіальних громад, що можуть подаватися на конкурс, тож представники відділу розвитку територій вже ознайомилися з умовами конкурсу на Zoom конференції, що була проведена організаторами конкурсу для роз’яснення умов.

Шановні жителі громади! Ви маєте можливість не тільки реалізувати власну ідею соціального проєкту, але і зробити свій внесок у кращий рівень життя у ваших регіонах.

Як взяти участь у конкурсі:

  • сформуйте Вашу ідею;
  • ознайомтеся з детальними умовами конкурсу та заповніть форму заявки за посиланням: https://cutt.ly/FE4mFVm;
  • надсилайте Вашу заявку на електронну адресу csr@elementumenergy.com.

Кінцевий термін подачі заявки 31 жовтня 2021 року.

Один проєкт може залучити фінансування на суму до 80 тис гривень. Загальний фонд конкурсу цього року становить 1,9 млн гривень.

Метою проведення Конкурсу є створення можливостей для сталого розвитку громад шляхом надання фінансової підтримки для впровадження локальних ініціатив, спрямованих на їх розвиток.

Пріоритет матимуть проєктні заявки, що сприяють досягненню Цілей сталого розвитку ООН, зокрема, Цілі 7: Відновлювана енергія, Цілі 11: Сталий розвиток міст та спільнот та Цілі 13: Боротьба зі зміною клімату, а саме:

  • проєкти, що сприяють популяризації використання відновлюваних джерел енергії;
  • проєкти, що допомагають забезпечити сталий місцевий розвиток, ефективне використання ресурсів, доступ до якісних послуг, інклюзивність та безпечність інфраструктури для громади;
  • освітні та просвітницькі проєкти, що сприяють розвитку екологічної свідомості, формуванню відповідального і дбайливого ставлення до довкілля, усвідомленню своєї ролі у попередженні та пом'якшенні наслідків зміни клімату.

Конкурс реалізується та фінансується ТОВ «Елементум Енерджі (Україна)». Адміністратором конкурсу виступає благодійна організація ПОБФ Фонд розвитку громади «Ініціатива».