Реєстрації місця проживання особи буде здійснюватися виключно в електронній формі

  • 635

Фото без опису

З 01 квітня 2021 року згідно постанови Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2020 року № 1362 реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання особи буде здійснюватися виключно в електронній формі через Реєстр територіальної громади. Просимо Вас долучитися до формування даного Реєстру шляхом внесення усіх відомостей про особу.

Громадяни, дані яких є в Реєстрі зможуть не витрачати особистий час для отримання різного виду довідок із питань нарахування субсидій, отримання матеріальної допомоги тощо. Це спростить процедуру і збереже Ваш час.

Тому просимо Вас, при наявності вільного часу, відвідати ЦНАП Приютівської селищної ради або свої старостинські округи (колишні сільські ради: Протопопівська, Костянтинівська, Косівська, Войнівська, Недогарська, Лікарівська, Андріївська, Новоселівська) за місцем свого проживання з слідуючими документами:

а) документ/документи всіх зареєстрованих осіб, до якого/яких внесені відомості про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання (паспорт громадянина України або ІD-картка, тимчасове посвідчення громадянина України, посвідка на постійне проживання, посвідка на тимчасове проживання тощо), реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код);

б) документ, що підтверджує право власності або право на проживання в житлі;

в) свідоцтво про народження дитини або свідоцтво про належність до громадянства України, якщо вона не досягла 16-річного віку;

г) свідоцтво про народження/шлюб/розірвання шлюбу/смерть або інший документ, який підтверджує факт родинних зв’язків; рішення суду (у разі необхідності/наявності).

Центр надання адміністративних послуг Приютівської селищної ради знаходиться за адресою: смт Приютівка, вул. Шкільна, 4. Контактний номер телефону: (067) 296-17-60.