Відбулося чергове засідання сесії Приютівської селищної ради

  • 1168

На черговій п’ятнадцятій сесії депутати розглянули й затвердили чимало питань, які зокрема стосувалися освітньої галузі. З метою організації та підготовки пропозицій з розробки плану оптимізації та Стратегії розвитку освіти Приютівської селищної ради до 2022 року – створено робочу групу, що проводитиме статистично-аналітичний аналіз, вивчення стану надання освітніх послуг в навчальних закладах тощо.

Для забезпечення безоплатним підвезенням здобувачів освіти до Косівського ЗЗСО І-ІІІ ст.-ЗПО та у зворотному напрямку автобусом, селищна рада надала дозвіл КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» на взяття в оренду автобусу загального ПАЗ-4234 (2015 року випуску) у ТОВ «Колос».

У ході сесії внесені зміни до показників бюджету громади, визначених у рішенні селищної ради від 24 грудня 2020 року, зокрема: збільшено видатки бюджету в сумі 1 159 147 грн, доходи загального фонду бюджету на 532 579,00 грн., у тому числі за рахунок субвенцій з обласного бюджету – на 382 819,00 грн., субвенцій з інших місцевих бюджетів – на 149 760,00 грн.

Далі депутати затвердили ряд земельних питань, серед яких було проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельних ділянок на території Андріївського й Лікарівського старостинських округів. Стартову ціну обох лотів (стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою) встановлено в розмірі 12% від нормативно грошової оцінки на земельні ділянки.

Серед інших питань порядку денного: надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність учасникам бойових дій; надання згоди на продовження суборенди частини об’єкту нерухомості; надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та ін.