Завершується подача заявок на Конкурс ініціатив жителів Приютівської громади

  • 801

Фото без опису

Сьогодні, 23 жовтня, завершується прийом заявок для участі в конкурсі ініціатив Приютівської ТГ. Передбачений обсяг фінансування Програми з місцевого бюджету в 2021 році становить 200,0 тис. грн.

Наприкінці вересня дванадцять найактивніших мешканців громади, які мали власні ідеї пройшли навчання у «Школі проєктного менеджменту», що організовує Олександрійський гендерний інформаційний центр за підтримки Чесько-українського форуму громадянського суспільства спільно з чеською неурядовою організацією «Team 4 Ukraine» і Тренінговим центром «Мозаїка». Десять активісток із Приютівської громади та 2 з міста Знам’янка.

У результаті навчання 8 учасниці впродовж жовтня розробили власні проєкти та отримали коментарі й рекомендації від українських і чеських експертів щодо покращення змісту заявок, удосконалення аргументування, опису очікуваних результатів проєктів.

Свої проєктні заявки учасники Школи вже подали на розгляд комісії разом з іншими заявниками вони будуть змагатися за отримання фінансування власної ініціативи.

«Я вірю, що навчившись розробляти якісні проектні пропозиції громадські активісти зможуть залучати в громаду набагато більші інвестиції чим розмір бюджету всієї громади та вирішуватимуть суспільні проблем оперативно та системно» − говорить керівниця проєкту Анна Орловська

Наразі навчання у «Школі проєктного менеджменту» завершується, але команда проєкту щиро вболіває за реалізацію ідеї кожної учасниці та слідкуватиме за результатами конкурсного відбору у Приютівській ТГ.