Паркова зона «Дивосвіт», стадіон, нове музичне обладнання: визначено переможців конкурсу ініціатив жителів громади на 2021 рік

  • 1366

Фото без опису

Цьогоріч на конкурс було подано 19 заявок від 6 старостинських округів. Заявники, вже традиційно, хотіли покращити благоустрій та інфраструктуру в своїх населених пунктах, а також технічне оснащення закладів освіти і культури.

За оцінками конкурсної комісії було визначено 5 переможців із заявками:

  1. «Сучасна Войнівка» − встановлення сучасного вказівного знаку при в’їзді до села Войнівка – 50 тис. грн. (автор Недвига А.)
  2. «Спорт для населення» - Облаштування спортивного стадіону в с. Андріївка − 49 900 грн. (автор Комов Є.С.)
  3. «Придбання музичного обладнання для проведення культурно-масових заходів» −  придбання апаратури для закладів Лікарівського старостинського округу – 29 700 грн. (автор Козоріз О.В.)
  4. Парк культури та відпочинку в с. Косівка – облаштування паркової зони по вул. Культури в с. Косівка – 50 тис. грн (автор горбань О.М.)
  5. Паркова зона «Дивосвіт» − створення зеленої паркової території біля школи для відпочинку дітей і жителів с. Войнівка – профінансовано частково у сумі 20 400 грн. (автор Михайленко А.Г.)

Реалізація проєктів розпочинається вже у цьому році, роботи і закупівлі, що не будуть проведені у цьому році планується продовжити у 2022 році до повної реалізації проєктів-переможців.